<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\0752943854523213444477\46blogName\75Cerita-ceritaDonut\46publishMode\75PUBLISH_MODE_BLOGSPOT\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://shukdonutgylaburet.blogspot.com/search\46blogLocale\75en_GB\46v\0752\46homepageUrl\75http://shukdonutgylaburet.blogspot.com/\46vt\75-2257542539872848814', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
CERITADONUTSEKARANG
Kisah Donut : Single or Couple ?
Date/Time: 6 Dec 2011 / 11:58
Single , best ape sape kata tak best ? Walaupun agak memboringkan tapi boleh lah , hidup tak serabut sangat nak fikir tentang orang lain . Kalau couple pun best , ada orang nak teman kan kita bila kita boring , boleh bagi kita sakit hati , boleh buat kita nangis , ketawa semua ada lah . Tapi , bila kena game baru lah korang tahu kan couple tu menyakitkan hati jer kan . So , Shuk pilih single buat masa ni , taknak serabutkan kepala fikir banyak-banyak sangat . Single is better then couple bagi Shuk buat masa ni <3


Kisah Donut : TALAM DUA MUKA
Date/Time: 4 Nov 2011 / 09:05

    

KISAH HARI DONUT:TALAM DUA MUKA

TALAM DUA MUKA

Tahu tak maksud TALAM DUA MUKA wahai kawan-kawan sekalian ? Tak tahu yer ? Okay mai Shuk nak bagitahu kat korang semua . Mari kita sama-sama belajar maksud talam ni :)

Talam Dua Muka membawa maksud:
1. Orang yang berbuat baik kepada dua pihak yang bermusuh
2. Berbuat baik di hadapan orang sedangkan di belakang mengumpat atau maki hamun


Okay sekarang dah faham kan maksud talam ni ? HAHA , Shuk harini bukan saja-saja nak cerita pasal talam , sebenarnya nak bagitahu lah kan dekat facebook Shuk ada sorang pompuan ni , dia telah menalamkan muka dia bagi jadi dua . Faham tak maksud Shuk ? Maksud Shuk , perempuan ni dia terbahagi kepada dua wajah , satu yang BERIMAN , satu lagi BERSETAN :) Bukan nak kutuk dia , tapi seriously Shuk tak sangka . Nak diceritakan dia ni HOT , ada dua account facebook , first account dia DP pakai tudung/hijab . Status update semua ayat beriman lah katakan(nak buat isteri kira boleh lah) , tapi yang menyakitkan hati bila second account dia , Pergh Ya Rabbi , gambar tak pakai tudung , status update maki hamun , mencarut macam dia sorang jer hidup kat muka bumi ni . Tu lha yang paling Shuk tak sangka akan jumpa . Shuk tanak mention nama dia dalam ni , Shuk pun dah remove dia dah , Shuk tanak masuk campur dalam hidup dia . Shuk just harap kawan-kawan tak macam tu k :D Salam .


LOVE YAA LHAA TALAM<3





LOOK